De Librije Eek & Eulie, Valderrama Arbequina olijfolie

Valderrama steelt de show met ‘sterrenparade’ tijdens Chef’s (R)Evolution in De Librije in Zwolle. Jonnie en Thérèse Boer hebben de variëteit Arbequina van Valderrama onder hun huislabel, Eek & Eulie, gebracht. Met een bruisende workshop, onder leiding van voormalig driesterrenchef Cees Helder, hebben in totaal 29 Michelinsterren gevierd dat Jonnie & Thérèse Boer hun keuze op Valderrama hebben laten vallen.

Tijdens deze workshop werd ieder van de 20 Top Chefs gekoppeld aan een journalist, een wijnschrijver of een VIP, zoals bijvoorbeeld de Spaanse Ambassadeur.

Bijgaande top foto toont het grandioze succes van deze zeldzame happening.

Chefs Revolution in De Librije14 Michelinsterren op een foto van links naar rechts:

José Valderrama | President Valderrama S.L., Cees Helder*** | Voormalig driesterrenchef Restaurant Parkheuvel, Fred ten Kroode | Sales & Marketing Manager Valderrama S.L. Benelux, Elena Arzak*** | Restaurant Arzak San Sebastiaan, Spanje ‘Worldwide’ First Lady Chef of the year 2012, Thérèse Boer | Restaurant De Librije, Sergio Herman*** | Restaurant Oud Sluis, Jonnie Boer*** | Restaurant De Librije & Margot Reuten** | Restaurant Da Vinci.