• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Een kleurrijk luxegerecht, bereid met topproducten uit de Noordzee.

MOWI Supreme – bisque – gebrande prei – toast – grijze Noordzeegarnalen – basilicumpesto – cherrytomaat – Fleur de Caviar.

Mowi Supreme Magnum 🐟, gebakken op velkant in boter, gelakt met olijfolie met kaffir limoenblaadjes van Valderrama👌 en kruidenmix voor zalm. Verder gegaard in de oven in een bodempje visfumet van Belfond en stukjes gekonfijte citroen 🍋 van Belberry. Finaal de zalm afgebrand en afgewerkt met een stukje gekonfijte citroen, citroenmelisse en zalmkrokantje 😍.

Preistronkjes gekookt in groentefond en gekonfijte citroen, die frisheid proef je 🤩. Bedruppeld met kaffir limoenolie en afgebrand.

Bisque van kreeft 🦞 en garnalen 🦐, huisgemaakt met kreeftenfond van Belfond als basis, garnaalkoppen van onze handgepelde grijze Noordzeegarnalen, vleugje cognac en gemarineerde cherrytomaatjes met limoengras van Bresculinair. Glad gemixed tot een heerlijke bisque. Afgewerkt met Debic room 😜.

Artisanale spelttoast belegd met premium basilicumpesto en gemarineerde cherrytomaatjes, beide van Bresculinair👍.

Handgepelde grijze Noordzeegarnalen, schatjes uit de Noordzee 🌊.

Dille, goudsbloem, viool, rode bietscheuten.

Voor de liefhebbers van kaviaar, 💥Fleur de Caviar van Royal Belgian Caviar💥.

Hmmm, dit is een heerlijk topgerecht, smakelijk.

Keffir limoenblad olijfolie

Creatie van @Culipress