In februari 2012 besloot Jonnie Boer om de Arbequina van Valderrama onder zijn private label te brengen. De introductie van dit nieuwe label werd tijdens de eerste Chef’s  (R)evolution in Zwolle uitbundig gevierd in Librije’s Atelier. 20 Michelin chefs werden gekoppeld aan 20 top journalisten. Onder leiding van Cees Helder, de eerste driesterrenchef in Nederland, kookten de 20 gelegenheidsteams een lunch menu van twee gangen waarbij uiteraard de Arbequina van Valderrama uit de flessen van Jonnie Boer rijkelijk vloeide. Tijdens deze kooksessie werd de beroemde foto van Cees Helder***, Jonnie Boer*** en Sergio Herman*** geschoten. Dit is enige keer dat deze drie Nederlandse driesterrenkoks op een plaat zijn vereeuwigd. Een waarlijk waanzinnige happening.

De fles Arbequina kreeg gezelschap van de fles Hojiblanca en uiteindelijk werd het trio gecompleteerd met een speciaal door Jonnie Boer en zijn Chef Mike Kuipers samengestelde blend van 70% Arbequina uit Toledo en 30% Hojiblanca van Cordoba. Deze drie flessen zijn te koop in zijn webwinkel en uiteraard ook in de webwinkel van Valderrama. In een aantal bijzondere speciaalzaken, waaronder alle Bijenkorf filialen in Nederland zijn deze drie uitvoeringen eveneens te verkrijgen.

Opmerking: “De Jonnie Boer flessen zijn bij uitstek geschikt in kerstpakketten en als relatiegeschenk.

Bekijk onze advertentie