Olijfolie van Valderrama is bekend om de zachte smaak

De Top Chefs zijn uitbundig over het verschijnsel van De vijf variëteiten van Valderrama Olijfolie. Iedere variëteit heeft zijn typische smaakkenmerken en kent daardoor ook zijn eigen toepassingen in de keuken. De smaken worden voor 100% gegenereerd door de variëteit zelf.

De vijf smaken van Valderrama. Alle smaken zijn van zonder enige toevoeging gegenereerd door de olijfsoort.

Witte & Zwarte Truffel Olijfolie

Valderrama presenteert wederom een innovatie in het spectrum van kwalitatief hoogwaardige olijfolie. De nieuwe Witte & Zwarte Truffel Olijfolie van Valderrama is even bijzonder als rijk van smaak en wordt inmiddels gebruikt in de keukens van diverse topchefs.

Olijfolie van Valderrama met naturel Zwarte Truffel en naturel Witte Truffel.

Oriental Collection – Valderrama, introduceert een geheel nieuwe productlijn

Valderrama olijfolie heeft in samenwerking met de Spaanse Top Chef Alberto Chicote deze geheel nieuwe, zeer innovatieve lijn ontwikkeld.

Oriental Collection - Olijfolie met zes verschillende maceraties

Valderrama introduceert “Smoked Arbequina” als uniek resultaat van een nieuw innovatie

Valderrama was destijds trendsetter in ‘olijfolieland’, door als eerste producent de olijfolie te centrifugeren in plaats van op de ‘eeuwenoude’ wijze te blijven persen. Ook nu weer geeft Valderrama de richting aan, door als eerste een ‘gerookte’ versie van zijn Arbequina op de markt te introduceren.

Smoked Arbequina. Een heerlijk gerookte Arbequina olijfolie

Valderrama’s specials

In het assortiment van Valderrama zijn twee specials. De Grand Cru Olijfolie en de Pedro Ximénez sherry azijn van Don Millàn.

Valderrama Specials. De Grand Cru olijfolie en de Don Millan sherryazijn.